top
 
 

NDI hero pic
 
A Network Device Interface (hálózati eszköz interfész, NDI) egy nagy teljesítményű szabvány, amely lehetővé teszi, hogy bárki valós idejű, rendkívül alacsony késleltetésű videót használhasson a meglévő IP-videohálózatokon.
 
Az IP-videó valósággá válik...
 
Az NDI® a szoftver, a számítógépek és a hálózatok erejét használja fel, hogy a videók készítését és megosztását milliók számára elérhetővé és szórakoztatóvá tegye, ezzel segítve a szoftveralapú vizuális történetmesélés forradalmát. Az NDI a videót minden számítógépes hálózat szabványos részévé teszi, az általános informatikai megvalósításoktól a mobil környezetekig, amivel megváltoztatta az iparágat – így mindenki számára hozzáférést biztosít a könnyen használható, kiváló minőségű videóhoz, a már rendelkezésre álló berendezéseivel.
Egyszerűvé teszi a videót
 
Az NDI® élő digitális médiát mozgat a meglévő szoftveralkalmazásokkal, számítástechnikai eszközökkel és hálózatokkal, a már meglévő eszközök felhasználásával.
 
tudj meg többet
Megnöveli a kapacitást
 
Az NDI® még a kis létszámú kreatív csapatok számára is lehetővé teszi, hogy nagy show-műsorok minőségét, kapacitását érjék el, mivel nem kell speciális hálózatokra vagy hardverekre költeni, vagy egyedi fejlesztéseket végrehajtani.
 
tudj meg többet
Képes keverni a különböző médiumokat
 
Az NDI® megőrzi a képminőséget, a képkockák pontosságát és a képszinkronizációt, hogy a produkciók mindig jól nézzenek ki.
 
tudj meg többet
Minden tevékenységet összekapcsol
Az NDI® egy elegáns megoldás, amely az elejétől a végéig egyesíti a produkció minden szakaszát, így a kreatív elképzelés megvalósítása érdekében minden gyártási feladat és folyamat egyesül.
tudj meg többet
 
 
Tapasztalja meg az NDI®-t első kézből
Kezdj el azonnal IP-n keresztül készíteni és továbbítani videótartalmakat
 
             
  NDI eszközök   Fejlett fejlesztői környezet   Szoftverfejlesztő csomag (SDK)  
              
 
Töltsd le ezt az ingyenes eszközkészletet, kezd el az NDI használatát, bővítsd a videó felhasználásának lehetőségét az egész hálózaton. Integráld az eszközöket és alkalmazásokat a munkafolyamatba, adj hozzá új tartalomforrásokat és még sok egyebet. 
 
 
 
 
A NewTek NDI Fejlett fejlesztői környezetet az NDI beágyazott eszközökbe történő integrálására tervezték. Mivel egy ARM-alapú SDK, amely folyamszintű hozzáférést biztosít az NDI-hez, FPGA implementációhoz és a teljes forráskódhoz, ezért az NDI kódolási projektek kiindulópontjaként, egy kész FPGA dev-kitként lehet használni.
 
Csatlakozzon az iparág legnagyobb ökoszisztémájához, amely az IP-alapú termékeket fogja össze. Töltse le a jogdíjmentes NDI SDK-t, férj hozzá azokhoz az eszközökhöz és erőforrásokhoz, amelyekkel akár már ma integrálhatod a konverzió-mentes NDI-támogatást rendszereidbe, eszközeidbe és alkalmazásaidba.
 
 
    Letöltés...       Letöltés...       Letöltés...    
                   
 
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
ndi5, ndi, Newtek
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index