top
 
 

Folyamatosan tervezzünk olyan eseményeket, amelyeken találkozhatunk. Ezen az oldalon megtalálhatod az aktuális rendezvényeket.
Emellett ajánljuk a korábbi események böngészését, ha ott voltál, azért, ha lemaradtál, akkor azért.

Vizuális Műhely 2018
Idén is megrendezzük népszerű Vizuális Műhely napunk, amelyre május 24-én kerítünk sort. Az Autodesk bemutatók mellett a hazai műhelyek is elhozzák legizgalmasabb projektjeiket. A részleteket az on-line meghívó
ban olvashatod. Megjelenésedre számítunk, de, hogy biztosan tudjunk tervezni, kérlek itt regisztrálj
box_footer
HTOE tavaszi találkozó
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete 2018-ben is megrendezi hagyományos tavaszi találkozóját. Cégünk, mint az Egyesület pártoló tagja, természetesen megjelenik az eseményen, bemutatja a JVC broadcast kamkordereit és broadcast monitorait, a Newtek Tricaster integrált mixerét, valamint más izgalmas alkalmazásokat.
Várjuk a HTOE tagságát, hogy idén is egy emlékezetes találkozón vehessünk részt.
box_footer
Korábbi események
Vizuális Műhely 2017
Idén sem maradhat ki a közkedvelt Vizuális Műhely napunk, amely most május 25-ére esik. Házigazda az Autodesk mellett a Chaosgoup. Nem maradnak el a hazai műhelyek prezentációi sem, ezúttal öt cég készül elkápráztatni a közönséget. A részleteket az 
on-line meghívóban olvashatod. Reméljük eljössz! Ha igen, kérlek itt regisztrálj! Megjelenésedre igazán számítunk! 
box_footer
 
Vizuális Műhely 2016
box_footer
Vizuális Műhely 2015
Újra összejövetelre hívtuk a CG szakma mindent tagját, hogy megmutathassuk, hogy mit alkottak a hazai cégek a legutóbbi időszakban és vessünk néhány pillantást a 3ds Max és Maya legújabb kiadására, amik sokak szerint évek óta a legjobb verziók.
Mindenki megjelenésére számítottunk, hiszen a Vizuális Műhely most is ingyenes volt, csak annyit kértünk, hogy regisztrációval segítsd munkánkat.
box_footer
Mocha "klip klinika"
A korábbi Mocha "klip klinika" annyira sikeres volt, hogy az Imagineer Systems újra ezzel rukkol elő 2015. március 19-én. Akinek volt egy klipje, amiről nem sikerül eltüntetni egy objektumot, bekülddhette, hogy élő előadáson javítsa ki Mary Poplin. Az előadás visszanézhető itt.
box_footer
Vizuális Műhely 2014
Ismét összefogtunk partnereinkkel, hogy a legfrissebb szoftver-verziókat és igényes produkciókat ismerhessünk meg, eszmét cserélhessünk és találkozhassunk. Ezért szerveztük az Autodesk-kel és The Foundry-val közösen a Vizuális Műhely 2014 eseményt, amit 2014. november 13-án tartottunk. Meghívásunkat előadóként elfogadta a Digic Pictures, a Brick Visual és az amszerdami PostOffice is. Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Visszatekintésként itt vannak a rendezvényen készült képek. És az előadások közül az első kettő, a 3ds Max 2015-ről és a Maya-ról szóló, már visszanézhető a Vimeo oldalunkon.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
bemutató, kiállítás, Szabad Nap, KATT, demo, nyílt nap, rendezvény, esemény
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index