top
 
 

The Foundry által fejlesztett, számos díjat elnyert, kreatív szoftvereket világszerte használják vezető alkotók, dizájnerek és más, kreatív területen dolgozó szakemberek. A cég portfoliójába tartozó programok lehetővé teszik, hogy a felhasználók inspiráló, csúcsminőségű látványt teremtsenek számos ágazatban, többek között a termék- és koncepció tervezés, a marketing és reklám, a média és szórakoztatás valamint a játékfejlesztés területén.
A cég ügyfélkörébe olyan kiemelkedő gyártók tartoznak, mint az Adidas, Honda, Toyota és a Trek a dizájn vonalon valamint olyan filmstudiók és utómunkacégek, mint a Pixar, ILM, Double Negative, The Moving Picture Company, Walt Disney Animation, Weta Digital, Framestore és a Sony Pictures Imageworks; a játék stúdiók közül példaként a Blizzard, Gearbox és a Valve említhetők.

HIERO
A HIERO kimondottan több jelenettel rendelkező munkák menedzselésére készült. Támogatja a gördülékeny csoportmunkát, a végeredmény gyors előállítását és leszállítását. Ha Nuke vagy más utómunka megoldással dolgozol, akkor valószínűleg szembe kerülsz azzal az igénnyel, hogy kiváló minőségben, szűk határidővel kezelj több jelenetből álló produkciót. A HIERO termékskála tökéletes megoldást kínál a hatékonyságra minden felállásban, az asztali lejátszástól, az egy munkahelyes verzión át, a csoportmunkában gyártott végtermék előállításának támogatásáig.
box_footer
OCULA
Az OCULA 16 munkafolyamatot támogató plug-in eszköz egyedi gyűjteménye. A NUKE-hoz írt alkalmazást arra tervezzék, hogy megküzdjön a sztereó 3D képek kezelése során fellépő, szokásos problémákkal. Ezzel segít, hogy a sztereó utómunka fejfájás mentes legyen. Az OCULA-ra számíthatunk abban, hogy felpörgeti a produktivitást és végső soron egy sokkal élménygazdagabb 3D nézői élményt kapunk eredményül.
box_footer
KATANA
KATANA egy fejlett VFX világítási keretrendszer. A látványtervezéshez és világosításhoz eszköz-központúan közelít, ezzel adja meg azt a kreatív látókört és skálázhatóságot, ami a mai igényes CG projektek igényeinek kielégítéséhez szükséges. A KATANA csomópont-alapú megközelítése lehetővé teszi a gyors átfutást nagy komplexitású jeleneteknél, miközben meghagyja az irányítást, és csökkenti a házon belüli fejlesztés költségeit. Kiterjedt API-ja segítségével gond nélkül integrálható a különböző renderelőkhöz, a már meglévő shader könyvtárakhoz és a munkafolyamatot támogató eszközökhöz, ami lehetővé teszi a munkát a kívánt módon, ismerős eszközkészlettel végezd.
box_footer
FLIX
A FLIX egy web-alapú, vizuális történet-fejlesztési eszköz animációs filmekhez, amelyet kifejezetten a sebességre és az együttműködésre optimalizáltak. A FLIX segítségével, producerek, rendezők és forgatókönyv-írók együttműködnek az alkotásban, a szerkesztésben és a gyártásban, egy mindenki által hozzáférhető helyen. Így gyorsabban készül el a történet, és megvalósul egy film vagy projekt fejlesztésében való közös részvétel, a folyamat korábbi fázisában.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
The Foundry, Nuke, Forge, Tinder, Keylight, Anvil, Furnce, kompozitálás, kompzitor, trükk, post, film clean up, plug-in, beépülő modul, effekt, blue box, green box, kulcsolás
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index