top
 
 

Archiváló rerndszerek
 
A tartalmak hosszú távú megőrzésének igénye már régen felmerült az előállítókban. Korábban ezek hagyományos video szalagokon történtek, a fájl alapú adattárolás elterjedésével azonban egyre inkább teret hódítanak a fájl alapú archiváló megoldások is. Az egyik legoptimálisabb megoldás közepes méretű archívum esetén az LTO szalag, nagyobb mennyiségű adat esetén azonban már mindenképpen szükséges valamilyen robotizált rendszer.

LTO kazetta alapú archiválás
Adott térfogatban történő adatmennyiség elhelyezése terén még mindig a mágnesszalag a piacvezető technológia. Az LTO szalagos kazetták másik előnye a kifejezetten archiválásra tervezett összetételük, amely több évtizedes tárolást tesz lehetővé. Az akár 400GB-os fájl alapú tárolást lehetővé tevő kazetták költség szempontjából messze a legjobb megoldást jelentik ha adattárolásról van szó.
box_footer
Blu-ray lemez alapú archiválás
A legmodernebb archiváló rendszerek Blu-ray technológiát alkalmaznak, mivel a "kéklézer" lemezek teflon bevonatára a gyártó 50éves élettartalmat ígér, amely jelenleg messze a legtöbb a piacon. A JVC JukeBox megoldása akár 4 író/olvasó egységgel is kezelheti a benne elhelyezett több száz lemezt. A megoldáshoz járó adatbázis rendszer olyan magasszintű funkciókkal is rendelkezik mint az automatikusan generált kicsinyített preview video és betekintő kép.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
arcihválás, Blu-ray, DVD, JukeBox, LTO, LTO robot, archív
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index