top
 
 


just:play
A just:play egy timeline alapú playout rendszer. Mit is várhatunk el egy adásautomatizálótól? Akár hetekre előre programozható műsor, élő videó befűzése, adás alatti listaszerkesztés, klip trimmelés, mixelt SD és HD kijátszás, kevert kódolású klippek kiadása, opciósan akár négy rétegnyi grafikus sáv megjelenítése, előzőleg elkészített felirat projektek frame pontos kijátszása (a timeline alapú módnak köszönhetően, ahogy egy editáló rendszerben megszokhattuk). Ha mindez nem elég, a rendszer hibakezelése is hihetetlen: esetleges leállás vagy program hiba esetén hét másodperc múlva újra indítja magát, és folytatja az adáskijátszást onnan, ahol a klip kijátszása megszakadt.
box_footer
just:live
A nagyobb mennyiségű élő adással dolgozó televízióknak ajánljuk a just:play társaként a just:live-ot. Az adáslebonyolítás mellett sokszor bejátszókkal, videószerverekkel, mixerbe való befűzéssel, külön feliratozóval oldják meg az élő kép színesítését klippekkel, feliratokkal. A just:live egy olyan új munkafolyamatot teljesít, amiben egyszerűbbé és költséghatékonnyá válik az élő adás gyártása. Az átfűzött élő képen timeline struktúrában tudunk feliratokat, képeket, videóbejátszásokat elhelyezni, és totális kézi kontroll alatt tarthatjuk a adáslebonyolításunkat, megspórolva a munkaerőt, és a sokszor nagyon drága videó berendezéseket.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Just:play, Just:live, machintos, playout, adáslebonyolítás, adáskijátszás, élő adás, ToolsOnAir, adásautomatizálás, timeline, idővonal
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index