top
 
 

Just:In
Akár szóló ingest állomásként, akár (just:in single), illetve több állomásos (just:in multi) beíró rendszerként is működhet. A single verzió szinte bármely deck-et képes kezelni firewire vagy RS-232 portokon keresztül, kötegelt beírás vagy az időzített beírás sem jelent problémát. Az Apple Quicktime-on keresztül, támogatja a DV, DVCPRO25/50, IMX30/40/50, DVCPRO HD valamint Apple ProRes formátumokat. MXF támogatás elérhető IMX 30/40/50 (SMPTE 386M), valamint DV, DVCPRO25/50, DVCPRO HD (SMPTE 383M), DNxHD (SMPTE 2019)-hez. Tömörítetlen SD/HD (SMPTE 384M) támogatás is hamarosan elérhetővé válik.
 A multi esetén a beíró engine és kezelői felületet külön választják, így egy kezelő felülettel számos just:in single egységet kezelhetünk, valamint ez a szoftver verzió kompatibilis a Live Cut rendszerrel. 
box_footer
Live Cut
El tud képzelni egy olyan munkafolyamatot, ahol 16 tömörítetlen HD-SDI csatornát egyszerre rögzíthetünk, és küldhetjük a hálózatba kapcsolt editáló gépek fel? A multikamerás felvételeknél nincs többé szalag, nincs többé beírási idő, szinkronizációs problémák. . . két gombnyomás, felvétel és leállítás után a felvett és elővágott anyag szinte azonnal megjelenik a FinalCut editálókon. Ezt kínálja Önnek a LiveCut rendszer.
A LiveCut jelenleg a Telestream Pipeline Single, Dual HD & Quad rendszerekkel kompatibilis, futásához elegendő egyetlen MacPro. Teljeskörűen kompatiblis a FinalCut Server média menedzsment alkalmazással, valamint a ToolsOnAir Just:in ingest szoftverével.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
ingest, apple, machintos, ToolsOnAir, Just:in, Live Cut
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index