top
 
 

Digital Signage
 
A Digital Signage rendszerek célja, hogy változatos tartalmakat (kép, video, szöveg) jelenítsenek meg egy vagy több nagyméretű kijelzőn, amely így az eddig megszokott statikus plakátok helyett egy vizuálisan sokkal gazdagabb, sőt akár interaktív módon képes tájékoztatni az azt nézőket. Legyen szó akár bevásárló központok reklámfelületeiről, gyorséttermek kivetített menüjéről vagy éppen repülőterek információs rendszeréről, a digital signage rendszerek hihetetlen rugalmasságot biztosítanak a megjelenítendő tartalmak vátoztatása és időzítése területén. A megjelenítendő tartalmak lehetnek előre megszerkesztett videók vagy képek, de akár élő források is beillesztésre kerülhetnek. Szintén támogatott a szövegek RSS feed alapján történő kijelzése, valamint még számtalan interaktív megoldás (pl mozgás érzékelés).

Digital Signage rendszerek
Infocaster
A Harris cég piacvezető megoldása, amely már több ezer helyen bizonyított a világon. Az akár több száz kijelzőn megjelenítendő tartalmakat egyetlen központi állomásról vezérelhetjük, időzíthetjük és szerkeszthetjük. A megjelenítendő template-eket szerkesztés után a hálózati menedzser küldi el a kijelzőknél található lejátszóknak. A rendszer jól skálázható, hiszen elemei több eltérő tudású verzióban is elérhetőek, megkönnyítve ezzel egy optimális rendszer kialakítását.
box_footer
 
PlayBox DS
A PlayBox cég rendszere a nagyobb költséghatékonyságra és kevesebb beépített funkcióra vágyó felhasználók csoportját célozza meg. A rendkívűl rendszer alapja itt is a kijelző mellett elhelyezkedő lejátszó, amely a központi tartalom előállító és időzítő állomástól kapja a megjelenítendő template-eket.
box_footer
Digital Signage kijelzők


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Digital signage, DS, Harris Infocaster, Infocaster, TV Tools, TVTools, PlayBox, 24/7 kijelző, reklám, marketing
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index