top
 
 

Megérkezett a 3Play 3P2
 
A NewTek vadonatúj sport-visszajátszási megoldása biztosítja, hogy a sport műsorszolgáltatói soha ne hagyjanak ki egy jó látószöget vagy egy felejthetetlen sport-pillanatot, a páratlan csatlakozásnak és a teljes gyártási munkafolyamat hatékonyságának köszönhetően. A 3Play mindig többről szólt, mint a visszajátszás. A 3Play 3P2 életben tartja ezt a sokrétű hagyományt azáltal, hogy páratlan összeköttetést és hatékonyságot nyújt az egész sport és e-sport gyártási munkafolyamathoz, és most először, lenyűgöző, ultra-nagy felbontást is kínál.
• Megosztható lejátszási listák
• Beépített lejátszási zoom és képkövetés
• Natív NDI®-hez csatlakoztatott távkommentátor eszköz
• Automatikus munkamenet-tisztítás
• Nagyon nagy felbontású 2160p60 (UHD)
Ez csak néhány azok közül az újítások közül, amelyekkel a produkciós csapat magabiztosan oszthatja meg az esemény minden szívbemarkoló pillanatát. Keresd cégünket, elérhetőségeink egyikén, ha szeretnél többet megtudni az új Newtek 3Play 3P2-ről, akár egy személyre szabott bemutató keretében.
 

Birddog - Bemutatkozott a Flex termékcsalád
 
4K NDI hihetetlenül kis csomagban - ez a Birddog Flex. A 3 modellel, amely közül választhatunk a Flex családon belül, a Flex tökéletes az összes NDI munkafolyamat-igényhez.
Flex4Kfamily.jpgA hitelkártyánál kissé nagyobb méretével, a Flex a világ legkisebb 4K NDI kódolója és dekódolója. A Flex mindazt, amire számítasz a BirdDog egykábeles megoldásától, bele értve a Tally-t, a hangot, a képet, a PTZ-vezérlést, az audio intercom-t és a tápáram ellátást egyetlen Ethernet kábelen keresztül. A Flex 4K IN és a Flex 4K BACKPACK még egy lépéssel tovább megy, és további 15W extra energiát biztosít, amely lehetővé teszi a DC kimenet felhasználását a monitor, a felvevő vagy akár a kamera tápellátására. Mégis a Flex 4K NDI páratlan termikus kialakítású és csendes ventilátorokkal rendelkezik, hogy a Flex hűvös és friss maradjon még a legforróbb napokon és közvetlen napsütésben is. A Flex további kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, mint a "Halo Tally" rendszer, az adaptív bitrátájú átvitel támogatás vagy a hozzá tervezett és hozzá vásárolható, kamerára rögzítést szolgáló felfogató. Későbbiekben Dante támogatás is lesz hozzá vásárolható. A Flex termékek beállítása történhet bármely, a készülékkel egy hálózaton lévő eszközön megnyitott böngészőben megjelenített vezérlőpulttal: felbontás, képkockasebesség, új funkciók hozzáadása egy újabb firmware-rel és még sok minden más elérhető így.
Keresd cégünket, elérhetőségeink egyikén, ha szeretnél többet megtudni a Birddog Flex családjáról vagy termékpalettájának bármely darabjáról.
 

 
Newtek - Bemutatkozott a
TriCaster 2 Elite
 
A TriCaster® 2 Elite a világ egyik legkomplexebb és legteljesebb élő video-előállítási rendszere, amely „több, mint televíziózás” funkciókkal és kompromisszumok nélküli rugalmassággal rendelkezik.
 
Új mércét állít
A TriCaster 2 Elite lehetővé teszi a stúdiók, műsorszolgáltatók, akár a legnagyobb kiterjedésű egyetemek és vállalati létesítmények számára, hogy szinte minden, ma jelentős videohívási alkalmazást és az IP videoforrás típust használják, beleértve:
- Skype™, MS Teams™, Zoom Meetings™, Slack, Discord, Tencent
- NDI®, SRT, RTMP, RTP, HTTP, SRC
- okostelefonok
Ezek, a szinte korlátlan hagyományos SDI-források mellett hozzáférhetők és felhasználhatók, egyidejűleg a stúdióban lévő vendégek és a távoli videohívók összekapcsolására anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötnünk, vagy a csatlakoztathatóság miatt kellene aggódniuk.
Kompromisszumok nélküli rugalmasság
A nagysebességű, 60x48 videó keresztpont, 8 konfigurálható keverési kimenetet tartalmaz HD formátumban vagy 2 UHD formátumban; 8 mix/effekt (M/E), 4 réteggel és 32 külső bemenettel, amelyek automatikusan meghatározzák a videó formátumát és a felbontást 4Kp60-ig.
Ezek lehetővé teszik…
     • párhuzamosan, többféleképpen kevert kimeneteket
     • több, 4K adatfolyam továbbítását különböző helyekre, egyszerre
     • video falak meghajtását
     • különálló márkanévvel és nyelven összeállított csomagok készítését
     • a programok kimenetek, források és visszajátszások rögzítését
     • több és jobb történetmesélést
TriCaster 2 Elite. Több, mint televíziózás.
Keresd cégünket, elérhetőségeink egyikén, ha szeretnéd élőben kipróbálni a Newtek új zászlóshajóját.

 

Járványhelyzettel kapcsolatos információk
 
Cégünk is kiemelt figyelemmel kíséri a járványhelyzetet és minden szükséges intézkedést megteszünk, hogy ügyfeleink és kollégáink biztonságát megőrízzük, mégis a lehető legzökkenőmentesebb üzletmenetet biztosítsuk.
Ennek érdekében továbbra is a lehető legtöbb időben távmunkában végezzük munkánkat. Természetesen lehetőség van személyes találkozóra, akár irodánkban, akár ügyfeleinknél - előre egyeztetett időpontban. Mielőtt felkeresnéd irodánkat, kérünk egyeztess időpontot, e-mailben vagy mobil számainkon keresztül elérhetők vagyunk.
 

Korábbi faliújság bejegyzéseink a Hírek között olvashatók...
 
 
A boritóképet köszönjük az Unspash-nek és Claudio Schwarznak.Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Akciók, Hírek, Események, Újdonságok, Kedvezmények
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index