top
 
 

 
Vizuális Műhely 2017
 
Idén sem maradhat ki a közkedvelt Vizuális Műhely napunk, amely most
május 25-ére esik. Házigazda ez alkalommal az Autodesk mellett a Chaosgoup. Nem maradnak el a hazai műhelyek prezentációi sem, ezúttal öt cég készül elkápráztatni a közönséget. A részleteket az on-line meghívóban olvashatod. Reméljük eljössz, amely esetben kérlek itt regisztrálj!
Megjelenésedre igazán számítunk!
 

NAB címszavakban
 
Az AJA a szokásos bejelentés dömpinggel készült: A Ki Pro Ultra Plus felvevő akár 4 HD jelet tud rögzíteni vagy képes 4K/UltraHD/2K/HD felvevő/lejátszóként üzemelni. Támogatja a ProRes 4444 XQ és DNxHD kodekeket és a 12 bites színmélységet. Az FS|HDR monitorozásra és analízisre is alkalmas az SDR-HDR konverzión túl. A KUMO CP2 önállóan és hálózatban is alkalmas bármely KUMO router vezérlésére. Egy kontroll panel akár 4 routert is vezérelhet. Az IPT-1G-SDI és IPT-1G-HDMI SDI/HDMI jelet konvertál VSF TR-01 szabványú IP videóvá. A már korábban megjelent KONA IP-hez is kiadták opcióként a licencet, amely ezt a szabványt elérhető teszi a kártyán. Emellett a 12GDA, 12GM 12G-s minikonverterek és FiDO saját SFP bemutatkozását is a NAB-re időzítette a cég.
 
JLCooper három új terméket is kihozott a Show idején: az ion kompakt switcher panelt, az MCS6 jog/shuttle vezérlőt és az Atlas inteligens GPI matrixot. Júliustól várható a szállításuk.
 
A JVC Professional legnagyobb durranása - az eltérő szabványok miatt - sajnos csak az amerikai piacnak szól. Hiába készítették el a PB-CELL200 kötegelt LTE hotspotot, azt itt Európában nem fogjuk tudni használni. Viszont a GY-HM660SC koncepcióját mi is hasznosíthatjuk. Igaz ez nálunk a GY-HM200ESB termékben ölt testet, de a lényeg ugyanaz: a kamerába egy komplett feliratozó került, így egy interjút vagy sportközvetítést azonnal adásba küldhetünk, streamelhetünk, nem kell stúdió és személyzet az adáskész látványhoz. Ugyanígy univerzális a GY-LS300 új firmware-je, ami 4K 4:2:2 felvételt és 50/60p kimenetet ad a kamera képességeihez, csakúgy, mint a KY-PZ100 PTZ kamera frissítése, ami lehetővé teszi, hogy Newtek pultokról is vezérelhető legyen.
 
A Newtek bemutatta TriCaster TC1 4K 60p-s produkciós mixerét, amely teljes egészében, a bemenettől a feliratozón, bejátszón, rögzítőn, beépített virtuális stúdión és 4 egyidejű Skype behívón át a kijátszóig, kimeneti streamig teljes egészében teljes felbontású 4K-ban működik, úgy, hogy 16 élő jelet képes keverni. Mindezt megfizethető áron. Emellett külön standon vonultatta fel azt a több, mint 40 céget - köztük az Adobe-t, JVC-t, Panasonic-t, Vizrt-t, - akik már használják a cég nyílt, NDI nevű IP szabványát.
 

Boldog Új Évet!
Csapatunk is megpihent az év fordulója táján, hogy aztán 2017-ben felfrissülve, megújult erővel nézzünk szembe a kihívásokkal, feladatokkal, amelyekkel remélhetőleg Partnereink az Új Esztendőben is bőségesen ellátnak. A munka fonalát január 4-étől visszük tovább a szokott menetrend szerint.
Kívánunk mindenkinek erőben, egészségben gazdag, boldogságban, örömökben bővelkedő új évet!
 

Korábbi faliújság bejegyzéseink a Hírek között olvashatók...
Itt is időről-időre jelentkezünk újdonságokkal, de Facebook-oldalunkon akár naponta találsz új tartalmat (publikus az oldal, még Facebook regisztráció se kell a nézegetéséhez :)

További hírekért, akciókért, információkért válassz az alábbiak közül:Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Akciók, Hírek, Események, Újdonságok, Kedvezmények
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

Facebook
separator

Twitter
separator

 
 
 
Index