top
 
 

NDI hero pic
 
A Network Device Interface (hálózati eszköz interfész, NDI) egy nagy teljesítményű szabvány, amely lehetővé teszi, hogy bárki valós idejű, rendkívül alacsony késleltetésű videót használhasson a meglévő IP-videohálózatokon.
 
Az IP-videó valósággá válik...
 
Az NDI® a szoftver, a számítógépek és a hálózatok erejét használja fel, hogy a videók készítését és megosztását milliók számára elérhetővé és szórakoztatóvá tegye, ezzel segítve a szoftveralapú vizuális történetmesélés forradalmát. Az NDI a videót minden számítógépes hálózat szabványos részévé teszi, az általános informatikai megvalósításoktól a mobil környezetekig, amivel megváltoztatta az iparágat – így mindenki számára hozzáférést biztosít a könnyen használható, kiváló minőségű videóhoz, a már rendelkezésre álló berendezéseivel.
Egyszerűvé teszi a videót
 
Az NDI® élő digitális médiát mozgat a meglévő szoftveralkalmazásokkal, számítástechnikai eszközökkel és hálózatokkal, a már meglévő eszközök felhasználásával.
 
Megnöveli a kapacitást
 
Az NDI® még a kis létszámú kreatív csapatok számára is lehetővé teszi, hogy nagy show-műsorok minőségét, kapacitását érjék el, mivel nem kell speciális hálózatokra vagy hardverekre költeni, vagy egyedi fejlesztéseket végrehajtani.
 
Képes keverni a különböző médiumokat
 
Az NDI® megőrzi a képminőséget, a képkockák pontosságát és a képszinkronizációt, hogy a produkciók mindig jól nézzenek ki.
 
Minden tevékenységet összekapcsol
Az NDI® egy elegáns megoldás, amely az elejétől a végéig egyesíti a produkció minden szakaszát, így a kreatív elképzelés megvalósítása érdekében minden gyártási feladat és folyamat egyesül.
 
 
Tapasztalja meg az NDI®-t első kézből
Kezdj el azonnal IP-n keresztül készíteni és továbbítani videótartalmakat
 
             
  NDI eszközök   Fejlett fejlesztői környezet   Szoftverfejlesztő csomag (SDK)  
              
 
Töltsd le ezt az ingyenes eszközkészletet, kezd el az NDI használatát, bővítsd a videó felhasználásának lehetőségét az egész hálózaton. Integráld az eszközöket és alkalmazásokat a munkafolyamatba, adj hozzá új tartalomforrásokat és még sok egyebet. 
 
 
 
 
A NewTek NDI Fejlett fejlesztői környezetet az NDI beágyazott eszközökbe történő integrálására tervezték. Mivel egy ARM-alapú SDK, amely folyamszintű hozzáférést biztosít az NDI-hez, FPGA implementációhoz és a teljes forráskódhoz, ezért az NDI kódolási projektek kiindulópontjaként, egy kész FPGA dev-kitként lehet használni.
 
Csatlakozzon az iparág legnagyobb ökoszisztémájához, amely az IP-alapú termékeket fogja össze. Töltse le a jogdíjmentes NDI SDK-t, férj hozzá azokhoz az eszközökhöz és erőforrásokhoz, amelyekkel akár már ma integrálhatod a konverzió-mentes NDI-támogatást rendszereidbe, eszközeidbe és alkalmazásaidba.
 
 
    Letöltés...       Letöltés...       Letöltés...    
                   
 
 
 
Iparági visszajelzések
A világ piacvezető vállalatai az NDI®-t használják világszerte
 
Adobe Pro Video
 
„Az Adobe Creative Cloud felhasználói nagyra értékelik fejlett eszközeinket, amelyek segítik őket a legkreatívabb alkotásban. A NewTek NDI for the Adobe Creative Cloud plug-in biztosítja azt a hatékonyságot, amelyre a tartalomkészítőknek szükségük van, hogy nagyszerű munkát végezzenek a mai gyors tempójú gyártási környezetekben. Emellett megnyitja az ajtót azon szerkesztők és producerek előtt is, akik az Adobe Premiere Pro CC optimalizált teljesítményét szeretnék bevinni az élő produkciós munkafolyamatokba."
Sue Skidmore, a partnerkapcsolatok vezetője
 
Evertz
 
„Az Evertz SDVN több mint 40 globális telepítésével az NDI támogatás hozzáadása bővíti ezt a telepítési bázist. Az NDI támogatásával, az IP élő produkciót alkalmazó médiavállalatok kihasználhatják azt a nyílt architektúrát, amely zökkenőmentesen kezel bármit a kis webcasttól a nagy UHD -produkciókig. Az NDI beépítése az SDVN megoldásunkba fenntartja elkötelezettségünket a bizonyítottan működő nyílt formátumok mellett, mint amilyen az ASPEN (SMPTE RDD37) és az SMPTE 2022-x szabványsorozat is.”
Eric Fankhauser, termékfejlesztési alelnök
 
Panasonic
 
"Az eredeti elképzelés az egyszerű, szinte bárhonnan elérhető, de valóban távoli produkcióról mostantól megvalósul a PTZ-kamerákba és képkeverőkbe beépített NDI-támogatással. Egyetlen kábel lehetővé teszi az egyszerűsített videógyártást a minőség vagy a funkciókészlet feláldozása nélkül, a Panasonic PTZ termékcsaládjának eredendő jellemzőinek megtartása mellett, beleértve a képminőséget, a mozgás egyenletes voltát és azt is, hogy egy teljes vezérlőcsaládból választhat a felhasználó."
Delix Joseph T. Alex, a Panasonic Media Entertainment Company PTZ kamerákért és IP-hálózati rendszerekért felelős termékmenedzsere
 
Vizrt
 
"A Vizrt világa a jelenről és a jövőről szól - és mindenről, ami a kettő között van. Amit partnereinkkel, a Cisco-val és a NewTekkel együtt mutatunk be, az olyan közel van a "most"-hoz, hogy az ember megérintheti. Ez a megvalósult koncepció (NDI-n alapuló virtualizált vezérlőtermek) megmutatja, hogy a szoftveralapú eszközök hogyan teszik egyre rugalmasabbá az élő produkciókat, így az ipar egyszerre készülhet fel a jelenre és a jövőre."
Petter Ole Jakobsen, Vizrt CTO
 
Cisco
 
"A virtualizáció és a vezérlőterem automatizálása IP-n keresztül az élő produkció jövője. Az első ilyen virtualizált vezérlőterem bemutatása a NewTek és a Vizrt cégekkel partnerségben, biztosan sok ügyfelünk számára vonzó lesz az idei (NAB 2018) kiállításon".
Roger Sherwood, üzletfejlesztési igazgató, médiaszegmens, szolgáltató üzletág, Cisco
 
DELTACAST
 
„Izgalmas, hogy több mint 60, különböző I/O opcióval rendelkező videokártya látható forrásként a nagy NDI ökoszisztémában, új gondolkodásmódot és munkamódszert teremtve. A NewTek NDI felhasználók hozzáférhetnek az SMPTE-2022-6 és a jövőben más IP szabványokhoz is, mint például a VSF TR-03 és az ASPEN. ”
Christian Dutilleux, a DELTACAST vezérigazgatója
 
NDI a közösségi médiában
Twitter             Youtube oktató videók        Facebook          Fórumok
Legyél tagja az NDI® közösségnek, és maradj naprakész az AV-over-IP technológiánk innovációival kapcsolatban!
 
 
Tudj meg többet, válassz témát:
 
 
 
 
  NDI Fejlesztői csomag    
 
 
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
ndi5, ndi, Newtek
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index