top
 
 

Az 1998-ban alapított iToo Software egy spanyol cég, amely a 3D-s tervező szoftver fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az Autodesk 3ds Max © Forest Pack és RailClone plugin-k alkotói. Az ügyfelek elégedettsége, a termék stabilitása és a minőségi támogatás a vállalat gerincét képezi. Az alapításuk óta az Autodesk által jóváhagyott fejlesztők. 

Forest Pack
Az Forest Pack a 3ds Max © legnépszerűbb szóródási bővítménye, amely teljes megoldást kínál objektumok hatalmas területeinek elkészítéséhez, kezdve fáktól és növényektől épületekig, emberek tömegéig, aggregátumokig, talajtakarásig, kőzetekig, stb. A Forest Pack fejlett algoritmusokat és a fő render motorokhoz natívan megírt shadereket használ, hogy szinte korlátlan számú objektummal és sokszögekkel jelenítse meg a jeleneteket, korlátozott számítógépes erőforrásokkal. Ha le lehet modellezni, akkor azt az Forest Pack megsorozza! 
box_footer
RailClone
A RailClone egyedülálló módon közelíti meg a paraméteres modellezést. Nincs más hasonló, a 3ds Max-hoz. A felhasználó által definiált egyéni hálószemek az építési szabályok egy csoportja szerint vannak kialakítva, így kifinomult eljárási objektumokat hoznak létre. Ez az új koncepció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy komplex, realisztikus és döntően interaktív struktúrákat építsenek az építészeti vizualizáció, az építőmérnöki és az ipari és belsőépítészeti tervezés számára. Átfogó könyvtárunk használatával vagy szabályok létrehozásával az új grafikus stílusszerkesztőben, egy könnyen megtanulható, gyorsan használható, jól ismert munkafolyamat hozható létre. 
box_footer
Növénykönytárak
Az egyre bővülő listán többek között ezek a csomagok találhatók meg: HQ Plants, Xfrog Plants, Evermotion, Laubwerk, MaxTree, VIZPARK 
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
iToo Software, Forest Pack, Rail Clone, Növénycsomagok, 3ds Max plug-in
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index