top
 
 

2015-01-04 16:29:24


Szép Karácsonyt, Boldog Új Évet!
Elérkeztek az Ünnepek, amelynek alkalmával egy kicsit mi is megpihentünk, elvonultunk szeretteink körébe, hogy feltöltödjünk és, hogy az igazán fontos dolgokkal törődjünk egy kicsit. Reméljük ez minél többünknek megadatott.
Köszönjük az egész éves bizalmat, hogy 2014-ben is kreatív, megfizethető megoldásokkal szolgálhattunk! Ígérjük, ennek szellemében folytatjuk 2015-ben is. Január 5-éig irodánk zárva tartott, csapatunk csak alkalomszerűen olvasta e-mailjeit, telefonon is csak a legszükségesebb esetben voltunk érhetőek el. Köszönjük a megértést.

Ismét összefogtunk partnereinkkel, hogy a legfrissebb szoftververziókat és igényes produkciókat ismerhessünk meg, eszmét cserélhessünk és találkozhassunk. Ezért szerveztük az Autodesk-kel és The Foundry-val összefogva az idei Vizuális Műhely eseményt. A részletekről az online meghívóból tájékozódhatsz. Meghívásunkat előadóként elfogadta a Digic Pictures, Brick Visual és az amszerdami PostOffice is. Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Hamarosan megtekinthetők lesznek az előadások Vimeo oldalunkon. Addig is itt vannak a rendezvényen készült képek. És az előadások közül is az első kettő, a 3ds Max 2015-ről és a Maya-ról szóló, már visszanézhető a Vimeo oldalunkon.

A Newtek vadonatúj TalkShow VS-100 eszköze pedig nagyban segít abban, hogy ez hallható, sőt látható is legyen. Méghozzá élő, egyenes adásban,broadcast minőségben, egyenesen a Skype videóhivásra alkalmas bármely eszközről bejelntkezve. Bár Skype-t eddig is használt a legtöbb televízió, azonban ezt csak végszükségben tette, mert a kép- és hangminőség kiszámíthatatlan, legtöbbszőr igen gyenge volt és ezt is csak rengeteg vesződség árán érték el. Mostantól a Skype riport nem a hiradó szégyenfoltja, hanem szerves része lesz. Ismerkedj meg Te is az új eszközzel itt
 
Amíg megérkezik a bemutatódarab, addig is érdemes ellátogatni hozzánk! Egy másik Newtek termék, aTricaster 410 intelligens mixer CS460 vezérlőpannellel, LiveExpert LiveCG Broadcast feliratozóval ugyanis bemutatótermünkben állomásozik, előzetese egyeztetés után megtekinthető, kipróbálható.

A nyáron sem szerettük volna, hogy úgy éreznéd, elhanyagolunk és nem kínálunk, jobbnál-jobb lehetőségeket. Ezért egész sor akciót vonultattunk fel, amelyek közül több még az ősszel is tart.
Mindjárt elsőként, 300 EUR-s kuponakcióval itt a JVC-HM600 riporterkamera. Ugyanígy Még tart az Autodesk frissítési akciója, továbbra is elérhetők a Sennheiser vezetékes mikrofonjai kedvezménnyel, kínáljuk kipróbálásra a JVC GY-HM850 kamkordert és van egy kamkorder-asztali Blu-ray író csomagajánlatunk is. Az Adobe az Acrobat mennyiségi vásárlóinak kedvezménnyel kedveskedik. A The Foundry pedig frissítésre bíztat.

thumb_muhely.jpgA Leonardo SNS és partnerei, az Adobe, a Broadcast Pix, az eEMov, az F&V, a HP, a Matrox és a JVC Professional közösen szervezte A Műhely 2014. tavaszi rendezvényét, ahol a gyakorlatban próbálhatta ki az összes megjelent érdeklődő az egybegyűjtött jobbnál jobb videotechnikai eszközöket.
A Műhely kiemelt attrakciója a JVC GY-HM850 és GY-HM890 kamkorderek premierje volt, alig egy héttel az amerikai bemutatkozás után, az NAB Show-n.
Aki lemaradt, a Vimeo oldalunkon megnézheti a GY-HM850 és GY-HM890 kamkorderek ismertető előadását.
Köszönjük, mindenkinek, aki eljött!

The Foundry kávézó
Foundry_coffee.jpgEgy reggeli frissítőre volt mindenki hivatalos, aki részt vett a The Foundry szoftverbemutatóján, amelyet Martin Mayer tartott 2014.03.12-én, szerdán a Mesharray új stúdiótermében. Az alábbi témákból kaptunk ízelítőt: NUKE és HIERO, NUKE 8 új alkalmazásai, MODO és MARI munkafolyamatok.
Aki lemaradt az előadásról, az visszanézheti itt.

thumb_1_3_.jpgMa már nincs szinvonalas sportközvetítés azonnali visszajátszás nélkül, azonban nem mindenki engedheti meg magának a nagy márkák drága lassító készülékeit. Erre a tényre alapozva dobja piacra a Broadcast Pix a ReVue lassítóját, ami mindent tud, amit a nagyok, viszont elérhető az ára szűkebb költségvetés esetén is. A termékoldalunkon megtalálsz minden fontos információt. Olvass utána, hogy Neked is legyen egy jó és megfizethető lassítód!

Korábban már hírül adtuk a JVC kamerák (GY-HM70E és GY-HM650E) promócióját illetve az Autodesk frissítési akciót, amelyekről lejjebb továbbra is olvashatsz. Emellett további akciók is futottak, ezekre is felhívtuk a figyelmet.
Ismét elérhető volt egy másik Autodesk akció, párhuzamosan a már meghírdetett "Változás a láthatáron"-nal. A visszatérítéses akció az Autodesk LT családját célozta meg, ezzel csinált kedvet a cég, hogy minél többen megismerjék a CAD termékvonalat. A Digital Rapids (a cég immár az Imagine Communications része) szintén egy speciális termékvonalához, a hordozható Touchstreamhez kívánt kedvet csinálni. Ők, ingyenes hordtáskával tették vonzóbbá a terméküket.
A Newtek egy új csomagajánlatot állított össze a sportközveztítésekhez és ennek bevezetését támogatta további, több, mint félmilliós kedvezménnyel a csomagáron felül.
Egy másik csomag is van a kínálatunkban, ami még kevesebbe került. Ez a Boris Native Filter Suite, amely két szűrő-szettet tartalmaz, de az akcióban az egyik, a Continuum Complete áráért a teljes Suite vihető volt.
Visszatérve a Newtekre, gondoltak azokra is akik nem sport környezetben készítenek adást. Nekik Integrált mixerüket kínáltuk több, mint félmilliós kedvezménnyel.

Autodesk_valtozas_akcioEz a szolgenje az Autodesk legújabb akciójának - és teljes joggal! Ugyanis komoly döntést hoztak: hamarosan beszüntetik a korábbi verziókról történő frissítés lehetőségét. Azonban mielőtt hatályba lépne az új üzletpolitika, még lehetőséget adnak arra, hogy a legfrissebb verzióhoz jusson az a jelenlegi felhasználói réteg, aki nem frissített eddig vagy nem tartotta karban szoftverét előfizetés segítségével.
Sőt kedvezményt is adnak a frissítésből; mindjárt 20%-t, feltéve, hogy az előfizetést is megrendeljük az upgrade megvásárláskor. Az akció részleteiről ezen az oldalon írunk. Azzal kapcsolatban, hogy melyik szoftver melyik verziója esetén lehetséges frissíteni, szívesen adunk felvilágosítást, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

thumb_1_1_.jpgÁltalámosságban elmondható, hogy csak olyan termékeket kínálunk, amelyek, meggyőződésünk, eredménnyel szolgálja felhasználóinkat. Vannak azonban, amikben különösen hiszünk, bízunk. Ezek közé tartozik a JVC GY-HM650 kamkordere, amely egyben kínálja a látványos anyag elkészítésének lehetőségét (kiváló optikájával és képalkotó rendszerével) és az elkészült felvétel minél előbbi, akár azonnali, stream-en keresztüli adásba kerülését.
Ezért is álltunk elő egy figyelemre méltó ajánlattal: a JVC GY-HM650 kamkorder három napra kötelezettség nélkül elvihető és kipróbálható volt. (Frissítés: az akciót újra meghirdettük, ezúttal a GY-HM850E kamkorderre!) Nem kell a leírásnak hinni, nem kell egy fél órás demo alapján döntést hozni, a megszokott, napi rutin közben lehet vizsgáztatni a kamerát.
Mi bízunk benne, hogy meggyőz mindenkit, aki kézbe veszi. A részleteket az akció oldalán találod vagy keress minket, és mi elmondjuk!

Talán mert már eddig is keresték, vitték, egy kicsit elmaradtunk a nemrég megjelent, esküvői és eseményvideózásra, B-kamerának szánt JVC válkamkorder, a GY-HM70E weblapjának a feltöltésével. De most pótoltuk a hiányt, márcsak abból az apropóból is, mert a demó kameránk eladósorba került. A gyakorlatilag új állapotban, "bontott doboz" minőségben lévő kamera az amúgy is igencsak kedvező árhoz képest is jelentős kedvezménnyel, nettó 325 000,- Ft-ért keresi gazdáját. Ezt az ajánlatot érdemes megragadni, mert ezen az áron csak ezt az egy készüléket tudjuk kínálni, így aki legelőször lecsap rá, az viheti!
Ha érdekel, ne késlekedj, keress minket!

normalis_utca_small.jpgÚjra a rendes kerékvágásban...
A héte elején minden munkatársunk szerencsésen visszatért a nagy ünnepi pihenőről, mindenki megúszta némi súlyfelesleg növeléssel a "megpróbáltatásokat".
Ennek megfelelően visszatértünk a szokásos munkarendhez, felvettük a fonalat és már az első idei rendeléseket is. Ezt nagyon köszönjük és természetesen várjuk a további kihívásokat, megkereséseket, megrendeléseket.
Ne kímélj bennünket! :)

 
thumb_1.jpgBUÉK 2014!
 
Ezúton is szeretnénk megköszönni minden partnerünknek, hogy 2013-ban megtisztelték cégünket bizalmunkkal és egyúttal szeretnénk kifejezni jókívánságainkat az új esztendőre! Reméljük mindannyiunknak remek évünk lesz!
back_button
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index