top
 
 

TalkShow
Élő Skype interjú, kiváló kép- és hangminőségben
 
talkshow_box 
 Az élő bejelentkezés az egyik legnehezebb része a tv-zésnek, webes (elő)adásnak. Egy jó riport, érdekes előadó, több nézőt vonz, de csak ha látható, érthető, amit mondd.
A TalkShow VS-400 egy olyan adás-eszköz, amit videohívások lebonyolítására készítettek televíziók és élő események közvetítői számára. Segítségével minden Skype videohívást jobb kép- és hangminőségű jellé alakíthatunk, amivel a nézők még elégedettebbel lesznek.
 
 
talkshow_diagram_320w.pngHavonta 300 millió felhasználó csatlakozik a Skype-ra. A TalkShow VS-400 elérhetővé teszi őket. Bárhol, bármikor.
 
TalkShow kezdeményezni és fogadni is tud hívásokat, összeköthet számítógépes, laptopos, mobilos, konferencia-szobai, Internet-TV-s vagy játékkonzolos Skype-felhasználóval.
A Skype videohívást úgy tudjuk vele kezelni, mint bármely más videó forrást. Nem kell attól tartani, hogy bezavarnak olyan tényezők, mint egy "bekopogtató" második hívás vagy a megjelenő reklámok.
 
Mostantól egy élő Skype videohívás minden aspektusa úgy kezelhető, mint bármely más videó forrás. A TalkShow VS-400 egy 1RU magas, broadcastereknek készített, integrált hardver- és szoftverrendszer. Legfontosabb tulajdonságai:
- 4 párhuzamos Skype hívás
- Studió minőségű Skype TX szoftver
- Kétcsatornás Ethernet kapcsolat
- HD-SDI ki- és bemenet
- Professzionális XLR és SDI-ba fűzött hang
- Teljes kontroll a videójelen (fényerő, kontraszt, színtelítettség, színárnyalat), automatikus színkorrekció
- Audió kompresszor/limiter, hangszínszabályozó, szabályozható fejtér
- Tally támogatás
 
talkshow_workflow_320w.pngA TalkShow VS-4000 a meglévő rendszer és munkafolyamatba természetesen illeszkedik. Ez az egyik legjobb tulajdonsága. Bármilyen tv-stúdióba, vezérlőbe vagy élő produkciós környezetbe könnyen integrálható.
A producerek és mérnökök egyaránt szeretik,mert: 
- Az 1RU magas, rackelhető egység illeszkedik a hardverinstallációba
- Mind a Skype, mind a kép- és hangminőség javítására szolgáló interfész elsőre ismerős környezet
- Megszüntethető a Skype eddigi körülményes integrálása, nem kell laptop, nem kell bajlódni az operációs rendszerrel, tűzfallal, egyéb telepített alkalmazások bezavarásával, nincs szükség IT-s szakemberre, konverterekre, stb.
- Akár egy ENG, SNG autót is kiválthatunk egy Skype hívással
 
product-talkshow-vs400-monitor.jpg

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Newtek, TalkShow, VS-400, Skype, Skype TX, videóhívás, broadcast, televízió, HD-SDI, proc-amp, 1RU, virtuális tally
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index