top
 
 

 
- Lehetővé teszi rendszerek, eszközök és alkalmazások összekapcsolását és IP-n keresztüli kommunikációját videó, hang és adatok megosztása érdekében.
 
- Egyszerű felfedezéssel csatlakoztatott eszközöket ad hozzá televíziós állomások, webcasting létesítmények, otthonok, irodák hálózatához vagy akár utcai hálózatokhoz.
 
- Élő videó mozgását teszi lehetővé hálózaton keresztül Windows, Mac és Linux szoftveralkalmazásokkal, amelyek egyszerűen letölthető, ingyenes NDI® eszközök, rögzítéshez, felügyelethez, teszteléshez és vezérléshez.
 
- Támogatja az iskolai osztálytermektől kezdve egészen a hálózati műsorszórásig használt szoftvereket és hardvereket, amelyeket az NDI-partnerek széles köre fejleszt.
 
- Minden hálózaton és még a felhőben is működik, helyi és globális hálózatokon egyaránt, a legjobb minőségű videót biztosítva, a legkisebb késleltetés mellett.
 
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
NDI
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index