top
 
 

 
- Több forrást rögzít a produkciók megtekintéséhez, meghallgatásához, keveréséhez, rögzítéséhez, tárolásához és szerkesztéséhez.
 
- Kétirányúan működik, így minden forrás egyben célállomás is, és a hálózathoz csatlakoztatott bármely NDI®-kompatibilis rendszer vagy eszköz látható a szabványos IP-átviteli módszerek használatával.
 
- Időbélyegzéssel rögzíti a forrásokat, hogy többcsatornás szinkronizálást biztosítson a bemenetek, rendszerek és helyek között, megkönnyítve a többkamrás gyártást és a többkamerás szerkesztést.
 
- Termékek széles választékát kínálja, beleértve a kamerákat és konvertereket, hogy minden megtalálható legyen, ami az összekapcsolt produkciókhoz szükséges.
 
- Ma megalapozza a jövőt a mobil eszközök jövőbeni nagyobb használatához, a képarány-, képkockasebesség- és felbontásfüggetlenséggel, amely biztosítja a mobileszközök be- és kimeneteinek kezelését.
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
NDI
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index