top
 
 

     
 Bevált módszerek hálózatok kiépítésére Olvasd el most (angolul)  
     
 
 NDI® SDK (szoftverfejlesztői készlet)
Saját termékek. Eredeti NDI támogatás.
 
Az NDI szoftverfejlesztői készletek letöltésével bárki felszerelheti termékeit az IP-alapú digitális média produkcióhoz szükséges képességekkel. Az NDI SDK jogdíjmentes, és egyszerű hozzáférést biztosít az eszközökhöz és erőforrásokhoz, amelyekkel az eredeti NDI-támogatást integrálhatja rendszereibe és alkalmazásaiba. A hardverhez készült NDI Advanced SDK ingyenes amíg a fejlesztés tart, és amikor a termék készen áll a kereskedelmi bevezetésre, ez az NDI licencprogram gyorsan és egyszerűen megoldható.
 
NDI® 5: Készen a következő videós forradalomra
 
Már letölthető. Az NDI 5 igazi forradalom a videós történetmesélés terén - ne csak nézd a forradalmat, legyél részese!
 
Az NDI 5 soha nem látott mértékben turbózza fel a hálózati, távvezérlés és audió képességeket, így a világ bármely pontján, szinkronban, kiváló minőségben és szuper alacsony késleltetéssel, átkódolás nélkül mozgathatja bárki a videót és a hangot az eszközök között. És ez még nem minden, az NDI Bridge WAN üzemmódok még többet kínálnak.
Ne maradj le róla!
Töltsd le még ma, és legyél az elsők között, akik kihasználhatják az NDI 5 erejét!
Töltsd le az NDI 5 SDK-t most!
 
 
 Az NDI 5, fejlesztők számára legfontosabb, innovációi közül néhány:
 
- GPU gyorsítás
 
- IP-alapú genlock
 
- Új megbízható UDP
   átviteli protokoll
 
- Teljes körű támogatás az
   Apple Silicon számára -
   most először minden
   iOS, tvOS és iPadOS
   eszköz teljes NDI
   képességgel
   felruházható
 
- Az első IP videó
   szabvány, amely teljes
   mértékben szoftveresen
   fut az ARM eszközökön
     
 Megjelent! Töltsd le az NDI 5 SDK-t még ma!  Letöltés...  
     
 
Az NDI-ról
 
Az NDI egy jogdíjmentes szabvány, amely lehetővé teszi a kompatibilis termékek számára, hogy helyi hálózaton keresztül megosszák a videót, hangot és adatokat. A kifinomult kódolás és kommunikáció segítségével az NDI lehetővé teszi a rendszerek, eszközök és alkalmazások
számára, hogy azonosítsák egymást és kétirányúan kommunikáljanak egymással IP-n keresztül, valamint, hogy több, kiváló minőségű, alacsony késleltetésű, képkocka-pontos video- és hangfolyamot rögzítsenek, továbbítsanak és fogadjanak valós időben.
 
Az SDK-ról
 
Az NDI SDK eszközöket és erőforrásokat biztosít a fejlesztők és gyártók számára, hogy könnyen hozzáadhassák az eredeti NDI-támogatást a videotermékeikhez. Az SDK lehetővé teszi a rendszerek számára, hogy IP-n keresztül videostreameket találjanak, küldjenek és/vagy fogadjanak, a felbontástól és képkockasebességtől független kódolási algoritmussal, amely akár 4K (vagy nagyobb), valamint 16 (vagy több) csatornás, lebegőpontos hanggal együtt támogatja. Tartalmaz továbbá eszközöket a videók elérésének és csoportosításának, a kétirányú metaadatoknak, az IP-parancsoknak, a tally-nak és sok egyébnek a megvalósításához.
 
Az iparág vezető IP-szabványa
 
Az NDI-t az NDI SDK segítségével több ezer termék integrálja videotermékeibe, így az NDI gyorsan a legelterjedtebb IP-alapú munkafolyamat lett az iparágban. Mindezek az újonnan kompatibilis NDI-képes rendszerek, eszközök és alkalmazások világszerte több millió felhasználó kezébe adják az NDI-t.
 
Csatlakozz a fejlesztői hálózathoz
 
Az NDI fejlesztői készletek támogatják a Windows®, Linux®, macOS, iOS, Android és Unreal Engine operációs rendszereket; így az IP-videó egyszerűvé válik. A jogdíjmentes szoftverfejlesztői készletek hozzáférést biztosítanak azokhoz az eszközökhöz és erőforrásokhoz, 
amelyekkel az eredeti NDI-támogatást bárki integrálhatja szoftverébe, valamint az NDI Advanced fejlesztői készletet termékeihez, például kamerákhoz, konverterekhez, monitorokhoz és más eszközökhöz. Csatlakozz az iparág legnagyobb IP-ökoszisztémájához és az NDI-t integráló vállalatok gyorsan növekvő számához, úgy, hogy még ma letöltöd a fejlesztői készleteket.
  
 
 NDI 5 SDK
 
             
 
Szoftverfejlesztő készlet
 
Speciális Fejlesztőkészlet
 
NDI SDK
az Unreal Engine 4.26-hoz
 
              
 
Csatlakozz az iparág legnagyobb IP-termék ökoszisztémájához. Töltsd le a jogdíjmentes NDI SDK-t, hogy hozzáférhess azokhoz az eszközökhöz és erőforrásokhoz, amelyekkel még ma integrálhatod az eredeti NDI-támogatást rendszereidbe, eszközeidbe és alkalmazásaidba.
  Az Speciális SDK alacsonyabb szintű hozzáférést biztosít az NDI-folyamokhoz, a beállításokhoz, valamint a videó- és hangfolyamadatokhoz. Szinte minden platform támogatott, beleértve a Windows, macOS, Linux, iOS, Android rendszereket, és Intel és ARM architektúrájú CPU-kon egyaránt futtatható. A szoftveres és az FPGA kódoláshoz egyaránt biztosított a támogatás.  
Az NDI SDK az Unreal Engine-hez teljes körű támogatást nyújt az IP-n keresztüli videobemenetekhez és -kimenetekhez, lehetővé téve a kiterjesztett valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) videotermékek új generációját a játékokba és más termékekbe való integráláshoz.
 
    Letöltés...       Letöltés...       Letöltés...    
                   
*A fejlesztést Android, iOS, tvOS, iPadOS számára teljes ARM-támogatással az Speciális Fejlesztőkészlet biztosítja.
 
 
 
     
Segítségre van szükséged? Irány az NDI Fórum!
 Kérdezz...  
     
 
 
 
Tudj meg többet, válassz témát:
 
 
 
 
  NDI ismertető    
 
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
NDI SDK
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index