top
 
 
Kompakt, kézre áll és ultra HD-ig minden felbontást kiszolgál. A GY-LS300CHE egy 4K Super 35mm CMOS szenzorral felszerelt kézikamkorder, amire filmes és fotós lencsék széles skáláját illeszthetjük, hogy káprázatos, filmszerű felvételeket készíthessünk. Órákon keresztül készülhetnek a kifogástalan felvételek SDHC médiára, 4K Ultra HD felbontásban, 4:2:2 teljes HD-ben, normál SD-ben, vagy internetes lejátszásra alkalmas, kisebb méretben. A DSLR kamerákat nem csak megbízhatóságban, de felvételi idő hosszúságban, és ergonómiájában is veri a JVC GY-LS300CHE. Dupla kodekjének köszönhetően kétféle módban rögzíthetjük a képet vagy a felvétellel egyidejűleg élőben, HD-ben streamelhetünk a USTREAM-re vagy más, általunk választott szolgáltatón keresztül. Nincs a méret- és árkategóriában egyetlen másik olyan cserélhető optikás kamkorder sem, ami ennyire rugalmas, kompakt, és könnyen kezelhető lenne.
 
Super 35mm CMOS 4K képalkotó szenzor
A JVC GY-LS300CHE kamkordert a JVCKENWOOD AltaSens 4K CMOS Super 35mm képalkotó szenzorral szerelték fel és egyedülálló módon kombinálták az ipari szabvány, mikro-négyharmados (MFT) lencsefoglalattal. Super 35mm filmoptikák használata esetén azok megőrzik eredeti látószögüket (megfelelő adapter szükséges). Ha a kamera MFT, Super 16 vagy más méretű lencsével kerül használatra, akkor a JVC szabadalmazott Variable Scan Mapping funkciója segítségével örzi meg a lencse eredeti látószögét. Ez teszi lehetővé, hogy a filmkészítők rugalmasan használjanak sokféle, széles körben elérhető MFT optikákat éppúgy, mint csúcsminőségű filmes lencséket. Az MFT foglalat, a nagy, Super 35mm képszenzor és a Variable Scan Mapping technológia egyedi kombinációja szinte korlátok nélküli optikaváasztást biztosít.
 
Főbb jellemzők:
- Újonnan fejlesztett 4K Super 35mm CMOS képalkotó szenzor
- mikro-négyharmados (MFT) lencsefoglalat
- szabadalmazott Variable Scan Mapping technológia megtartja az optika eredeti látószögét a legtöbb esetben, többek között Super 35, MFT és Super 16 lencse esetén
- adapterek elérhetőek PL és EF foglalatos lencsékhez
- 4K Ultra HD felvétel (150 Mbps, 24/30p) SDXC(UHS-I, class3) kártyára
- 4:2:2 teljes HD (24-60p) felvétel (50Mbps)
- 3 állású ND filter(1/4, 1/16 and 1/64)
- HD-SDI (3G) és HDMI kimenetek (4K csak HDMI-n)
- 2 csatornás XLR audio bemenetek fantom táppal
- tartozék puskamikrofon
- Dupla SDHC/SDXC kártyahely; dupla, két különböző kodekes vagy megszakítás nélküli felvétel
- Advanced JVC streamelő motor, kompatibilitis a USTREAM-mel, Zixi-vel, Wowza streamelő motorral
- IP hálózati távvezérlő, távoli megtekintés, metaadat szerkesztés, FTP klipek (megfelelő hálózati elérés és adapter szükséges)
- 3.5" színes LCD képernyő (920K pixel) intelligens fókusz asszisztens funkcióval
- 0.24" színes kereső (1.56M pixel) intelligens fókusz asszisztens funkcióval
- kábeles távvezérlés lehetséges
- 10 felhasználói gomb, szabadon hozzárendelhető funkciókkal
- A csomag tartalmazza a fogantyút, az SSL-JVC50 7.4V akkút, a töltőt és a külső puskamikrofont
Itt egy jó kis sportos klip, amit GY-LS300 Super35mm 4KCAM kamkorderekkel készítettek a WTCC framcia futamáról:
 
 
Az alábbi felvételeken is, - akár az eredeti 4K felbontásban - megtekinthető, hogy milyen felvételt készít a GY-LS300 Super35mm 4KCAM kamkorder:
 
 
Korábban, elkészült az első reklámfilm is a kamkorderrel:

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
JVC, GY-LS300CHE, Super 35mm, 4KCAM, kézikamkorder, mikro-négyharmad, MFT, Variable Scan Mapping, Super 16, PL, EF, adapter, 4K, full HD, SD, streaming, ND filter, HD-SDI, 3G, HDMI, XLR, puskamikrofon, SDHC, SDXC, dupla kodek, USTREAM, IP távezérlő, távnézet, FTP, 3.5" LCD, 1.56M pixel kereső, intelligens fókusz asszisztens
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index