top
 
 
A GY-HM200E a JVC legújabb kameragenerációjának tagja, amelyet mindennel felvérteztek, ami szükséges ahhoz, hogy bármilyen felvételi szituációban helytálljon. Választhatjuk a 4K Ultra HD felbontást, a 4:2:2 teljes HD-t, a normál SD-t, vagy streamelhetünk az internetre, ez a kamera mindegyikre alkalmas. Beépített, 12x optikai zoomlencséjével és 4K CMOS szenzorával gyönyörű 4K Ultra HD felvételeket készíthetünk közvetlenül SDHC/SDXC memóriakártyákra. A kamera felszerelése mindenben professzionális: két XLR audio bemenet, HD-SDI (3G) és HDMI kimenetek, valamint beépített két kodekes JVC Advanced Streaming technológia. Az internethez csatlakozhatunk az opcionális Wi-Fi vagy 3G/4G modemmel és azonnal streamelhetünk akár HD-ben a USTREAM-re vagy más, általunk választott szolgáltatón keresztül. Nincs a méret- és árkategóriában egyetlen másik olyan kamkorder sem, ami ennyire komplett, és jól felszerelt csomaggal rendelkezne.
 
Főbb jellemzők:
- Egyetlen 1/2.3" CMOS képszenzor, 12.4 millió pixel (9.03 aktív)
- Kiváló minőségű, integrált, 12x, F1.2-3.5 zoomlencse (35mm szerint: 29.5-354mm)
- Dinamikus zoom HD módban, optikai zoom és pixel mapping kombinációjaként, zökkenőmentes és veszteségmentes 24x zoomolás
- 4K Ultra HD felvétel (150 Mbps, 24/30p) SDXC(UHS-I, class3) kártyára
- 4:2:2 teljes HD (24-60p) felvétel (50Mbps)
- Élő 4K UHD kimenet HDMI csatlakozón
- 2 állású ND filter (1/4, 1/16)
- HD-SDI (3G) és HDMI kimenetek (4K csak HDMI-n)
- 2 csatornás XLR audio bemenetek fantom táppal
- Beépített sztereó mikrofon
- Dupla SDHC/SDXC kártyahely; dupla, két különböző kodekes vagy megszakítás nélküli felvétel
- Advanced JVC streamelő motor, kompatibilitis a USTREAM-mel, Zixi-vel, Wowza streamelő motorral
- IP hálózati távvezérlő, távoli megtekintés, metaadat szerkesztés, FTP klipek (megfelelő hálózati elérés és adapter szükséges)
- 3.5" színes LCD képernyő (920K pixel) intelligens fókusz asszisztens funkcióval
- 0.24" színes kereső (1.56M pixel) intelligens fókusz asszisztens funkcióval
- kábeles távvezérlés lehetséges
- 9 felhasználói gomb, szabadon hozzárendelhető funkciókkal
- A csomag tartalmazza a fogantyút, az SSL-JVC50 7.4V akkút és a töltőt is; külső mikrofon nincs a csomagban

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
JVC, GY-HM200E, 4KCAM, kézikamkorder, full HD, SD, streaming, 1/2.3" CMOS képszenzor, 12.4 millió pixel, 12x, F1.2-3.5 zoomlencse, 24x zoom, Élő 4K UHD kimenet, HD-SDI (3G), HDMI, XLR, Dupla SDHC/SDXC kártyahely, USTREAM, Zixi, Wowza Streaming Engine, IP távvezérlő, távnézet, FTP, 3.5" LCD, 1.56M pixel kereső, intelligens fókusz asszisztens
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index