top
 
 
A JVC GW-SP100 egy 4KCAM távvezérelhető dobozkamera és egy rögzítő egység kombinációja. A rendszer magában foglalja a kamerafejet, a felvevő/lejátszó egységet, amely egy beépített monitort és egy RCU vezérlőt is tartalmaz. A kicsiny kamera gyönyörű 4K videóképet ad, 3840x2160 felbontásban, akár 50/60p képfrekvenciával. A videojel a rögzítőegységben SDXC UHS-I U3 memóriakártyákra kerül felvételre. A boxkamera MFT lencsefoglalattal szerelt, amelyre nagyon keskeny peremmélysége miatt esett a választás. Ez egyben a legnagyobb rugalmasságot biztosítja azoknak, akik már rendelkeznek optikasorral.
 
A GW-SP100 kamerarendszer része a videoegység, a lehajtható és lecsatolható, 7", teljes HD felbontású LCD monitor és a vezetékes, dedikált kameratávvezérlő panel. A kamerafejet 5m vagy 15m hosszú kábelen egyaránt összeköthetjük a felvevő/lejátszó egységgel. A felvevő 4K Ultra HD és HD 4:2:2 módban is rögzít, mindkét esetben támogatja az 50/60p felvételi módot. 4K anyagok egyetlen fájlban, AVC H.264 kódolással 150Mbps bitrátával kerülnek tárolásra. Mivel a rendszer két dupla kodekkel rendelkezik, négy kártyahellyel (2 4K-hoz, 2 HD-hez), a kamerajel felvehető 4K+4K és HD+HD konfigurációban(folyamatos felvétel vagy biztonsági másolat). Ez nagyon rugalmassá teszi az eszközt. És persze igazán gazdaságos is, mert költséghatékony SDHC/SDXC kártyákat használ; egyetlen 64GB UHS-I U3 SDXC kártya 50 perc felvételt tesz lehetővé 4K, 60p-ben.
 
Az, hogy a kamerafej és a felvevő két külön egység, számos felhasználási lehetőségre ad lehetőséget ipari és filmes környezetben egyaránt. Használhatjuk különleges hajókon, teherkocsikon, egyedi kránokon, vagy akár nagy felbontású mikroszkóppal. A mini 4K camera felfüggeszthető kardánkeretre, amivel helikopteres légifelvételre is alkalmassá teszi a gépet, illetve minden olyan esetre, ahol rázkodás és elmosódás felvétel másképp nem elérhető. Vagyis - bár a mini 4K kamera filmes minőségű felvételre képes - mégis érdemes televíziós, híradós alkalmazásra is igénybe venni, mert ezen a területen is egészen új távlatokat nyit meg az eszköz.
 
Főbb jellemzők:
- Újonnan fejlesztett 4K Super 35mm CMOS képalkotó szenzor
- Super 35mm, bayored, 13.6 Megapixeles CMOS szenzor
- mikro-négyharmados (MFT) lencsefoglalat
- kapcsolat a kamerafejjel opcionális 1m, 5m vagy 15m vezetékkel
- Különálló felvevő és lejátszó egység
- Különálló RCU kameravezérlő
- Akár 4:2:2 4K Ultra HD, 50/60p (150 Mbps) felvétel,
- 4K rögzítés 150Mbps-n egyetlen fáljba
- 2x dupla kártyahelyes felvétel (4 kártyahely) folyamatos üzemhez vagy biztonsági másolathoz
- SDHC és SDXC memóriakártya támogatás
- AVCHD / AVC H.264 / MPEG-4
- 7" teljes HD LCD monitor
- HDMI kimenetek, akár 4K Ultra HD 50/60p jellel
- 4x 3G SDI kimenet (4K UHD)
- 1 HD-SDI kimenet (HD)
- Kontroll videokimenet (3.5mm)
- 2x XLR mikrofon vagy vonali bemenet
- 3.5mm fejhallgató csatlakozó
- 2.5mm távvezérlő
- Mini-DIN interfész kamera RCU távvezérlőhöz

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
JVC, 4KCAM, GW-SP100, boxkamera, dobozkamera, kamerafej, felvevő/lejátszó, 7", teljes HD LCD monitor, RCU, távvezérlő, Super 35mm, CMOS, MFT, 4:2:2, 4K Ultra HD, 50/60p, 150 Mbps, 3840x2160, SDXC UHS-I U3, dupla kodek, 4K+4K és HD+HD, folyamatos felvétel, biztonsági másolat, AVCHD, AVC H.264, MPEG-4, HDMI , 4x 3G SDI, XLR
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index