top
 
 


MC-HD1 univerzális média konverter
A 19" 1RU méretű média konverter szinte bármilyen a jelenlegi videós produkciók körében ismert jelformátumot oda-vissza átalakít és konvertál. HD-SDI, SD-SDI, HDMI, HD komponens, SD komponens, kompozit videót is fogad és kiad, BNC, HDMI vagy S-Video csatlakozókon. Akár analóg NTSC vagy PAL jelet is nyerhetünk egy HD felvételből. Ha mindez nem elég, lássuk még mit kapunk a pénzünkért: HD/SD up és downscale, interlace/deinterlace, analóg audio csatlakozások, audio embeddelés, de-embeddelés, audio késés kompenzáció, VTR kontroll RS-232 porton.
box_footer
MCSDI-1 hordozható média konverter
A kamera csere helyett itt egy lehetőség, hogy régi kamerájából SD-SDI vagy HD-SDI jelet varázsoljon. Az MCSDI-1 egy hordozható analóg/digitális média konverter, 3 db RCA és 1 db HDMI bemenettel rendelkezik, fogad kompozit és komponens SD, komponens HD és HDMI jeleket, amelyből SD vagy HD SDI jeleket konvertál. A tápellátásáról egy 7,2V-os kamera akkumulátor gondoskodik (külön rendelendő), valamint képes az analóg audio-t embeddelni az SDI jelbe.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Focus Enhancements, videó konverter, MC-HD1, MCSDI-1, univerzális konverterek, unversal converters, HD-SDI, SD-SDI, SDI, kompozit, komponens, analóg, s-video
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index