top
 
 
Az Echo Express SE I egy olyan megoldás, amely kihasználja a Thunderbolt technológia által lehetővé tett paradigmaváltást, és PCIe bővítőhelyet biztosít a számítógép dobozán kívül.
Ez az asztali, Thunderbolt 2-to-PCIe kártyabővítési eszköz ideális arra, hogy bekössünk egy professzionális videó digitalizáló kártyát, audio interfész kártyát, SAS vagy SATA HBA-t, 16 vagy 8Gb Fibre Channel kártyát, 10 gigabites Ethernet kártyát, vagy RAID vezérlő PCIe kártyát bármely Mac-be vagy Windows PC-be, amely rendelkezik Thunderbolt porttal.
 
Főbb jellemzők:
 
PCIe bővítő kártya használat, olyan számítógéphez, amelyben nincs bővítőhely
Használj nagyteljesítményű PCIe kártyát bármely Thunderbolt porttal szerelt Mac vagy Windows PC géphez
 
Kompakt és könnyű
Kis helyen elfér az asztalon, de elég nagy a legtöbb Thunderbolt-kompatibilis kártyához
 
Thunderbolt 2 interfész
Maximális teljesítmény Thunderbolt 2 technológiával rendelkező számítógépek esetén, de visszafelé kompatibilis a 10 Gbps Thunderbolt technológiával felszerelt gépek és egyéb eszközök felé.
 
Egy PCIe bővítőhely
Támogatást nyújt egy fél hosszúságú (legfeljebb 7,75" hosszú), teljes magasságú, egyszeres szélességű PCIe kártyához (plusz egy kiegészítő kártyához)
 
 
Két Thunderbolt port
Felfűzhető akár hat eszköz a számítógép egyetlen portjához
 
 
Rendkívül csendes
Hőmérséklet-vezérelt, változtatható sebességű ventilátor automatikusan és csendben lehűti a kártyát
 
Ellenálló, alumínium ház
Robusztus és biztonságos védelem bármilyen környezetben
 
Thunderbolt kábel és ThunderLok a csomag része
A csomag tartalmazza a Thunderbolt kábelt és a ThunderLok-t (Thunderbolt csatlakozót rögzítő klipet), hogy biztosítsa kábelt a véletlen szétcsúszástól
 
 
További információval, árakkal örömmel állunk rendelkezésre. Ehhez kérjük használd az "Ajánlatkérés" fület vagy keress minket elérhetőségeinken.

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.
">


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Sonnet Technologies, Echo Express SE I, asztali, Thunderbolt 2-to-PCIe, kártyabővítés, bővítődoboz, fél hosszúságú kártya, legfeljebb 7,75" hosszú kártya, teljes magasságú kártya, egyszeres szélességű PCIe kártya, plusz egy kiegészítő kártya, videó I/O, hang interfész, SAS vagy SATA HBA, 16 vagy 8Gb Fibre Channel kártya, 10 gigabites Ethernet kártya, RAID vezérlő PCIe kártya
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index