top
 
 


FS-H200 Pro rekorder
Az FS-H200 Pro a megbízható kártyás rögzítést hozza el a DV és DVH kamerák számára. Akár 64 GB-os CF kártyákat is használhatunk, amely kb. 4,4 óra felvételi időt ígér HDV 1080i felbontásban. Mivel közvetlenül Quicktime vagy MXF fáljokat készít, azonnal vághatjuk az anyagot, meggyorsítva ezzel a munkát és meghosszabbítva meglévő kameránk élettartalmát. További előnye, hogy extrém időjárási körülmények között, magas páratartalom, alacsony vagy túl magas hőmérséklet esetén is megbízhatóan működik.
box_footer
Focus FS-H50/60/70 rekorderek
Az FS-H széria tagjai a profi produkciókat célozza meg, ahol a napi forgatott anyagot proxy minőségben hamar el kell juttatni ellenörzésre, elővágásra, jóváhagyásra a forgatási helyszíntől akár nagy távolságra. Ezért alapból H.264 formátumú klippeket rögzít, amit aztán opcionálisan egy wi-fi kapcsolattal egy videó megosztóra küldhetünk transzkódolás nélkül. A kamera rendelkezhet kompozit, HDMI illetve SDI kimenettel, ennek megfelelően választhatjuk az FS-H50, FS-H60 illetve FS-H70 modellt. Az adatlapon megtalálható a részletes összehaszonlítás.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
DTE rekorderek, FS-4, FS-5, MR-HD100, FS-100, DR-HD100, FS-H200
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index