top
 
 

top.jpg
 
Az Adobe Creative Cloud egy szoftvereket és szolgáltatásokat tartalmazó csomag. Az egymáshoz kapcsolódó Creative Cloud alkalmazások és szolgáltatások révén minden kellék és eszköz rendelkezésre áll, hogy asztali és mobileszközein fantasztikus alkotásokat hozz létre.
 
desktop.jpgA világ legjobb kreatív alkalmazásai.
Közvetlenül asztali számítógépén.
 
A Creative Cloud csomagra előfizetve az Adobe 14 legkedveltebb alkalmazásának – köztük a Photoshop, az Illustrator és a Premiere Pro – használatára válunk jogosulttá. Ezeket a szoftvereket, szabadon letölthetjük, (egy előfizetéssel egyidejűleg 2 gépre) installálhatjuk, (egy előfizetéssel egyidejűleg egyszerre egy gépen) használhatjuk.
 
A szoftverekből folyamatosan jönnek ki frissítések, új funkciókkal, amelyek azonnal elérhetőek, nem kell az új verzióra várni egy évet, vagy akár többet is, mint korábban.
 
 
 A csomag a következő szoftvereket tartalmazza:
Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Acrobat XI Pro, Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Flash Builder Premiuim, Fireworks, Premiere Pro CC, After Effects CC, Audition CC, Bridge CC, SpeedGrade CC, Prelude CC, Encore, Edge CC, Media Encoder CC
Egyéb szolgáltatások: Business Catalyst Typekit, Story Plus
 
mobil.jpgMobilalkalmazások.
Csak egy ötlet kell, és szárnyalhatsz.
 
 Az új mobilalkalmazások kiterjesztik a Photoshop, Lightroom, Illustrator és Premiere Pro képességeit mobileszközökre. Indulj útnak, és keress inspirációt! Készíts vázlatokat és rajzolj! Szerkessz fényképeket és készíts videókat! Majd visszatérve a kreatív eszközök páratlan tárával finomíthatod és befejezheted a munkát az asztali gépen vagy a laptopon.
A legfontosabb mobilalkalmazások:
Adobe Brush CC, Adobe Shape CC, Adobe Color CC, Illustrator Draw, Illustrator Line, Adobe Premiere klip, Adobe Voice, Lightroom mobil verzió, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Behance
 
 
 service.jpgSaját kreatív világod bárhová elkísér.
 
Creative Cloud-profiloddal minden kedvenc kelléked a kezed ügyében van. Az ecseteket, grafikákat, szövegstílusokat és egyéb kellékeket asztali és mobilalkalmazásokban is elérheted, bárhol kezdesz alkotni, mindenhol használhatod azokat.
 
A legfontosabb szolgáltatások:
Könyvtár, Kivonatoló, Eszköztár, Előhívó, Portfolió tárhely, Behance platform, Betűkészlet gyűjtemény, Mobilalkalmazás-építő, Forgatókönyv-kezelő, Piactér
 
 team.jpgMinden, amire a kimagasló eredményekhez szükség van: VIP tagság
 
A VIP webes felülete biztosítja a licencek egyszerű felvételét, kiosztását és átruházását. Ezt végezheted magad vagy ránk is bízhatod a feladatot. Az alkalmazások és frissítések installálását központilag a rendszergazda szabályozhatja, végezheti. Exkluzív terméktámogatást, konzultációt kérhetsz a munkafolyamatokkal kapcsolatos problémák megoldásában és ismereteid elmélyítésében, licencenként kétszer évente. Licencenként 100 GB felhőalapú tárhelyet kapsz – ötször annyit, mint más csomagokban.
 
Folyamatos fejlesztés, évente többszöri megjelenés, a korábbi, évenként vagy ritkábban kiadott új verziók helyett.
 
A CS6 kiadás óta a Creative Cloud több mint ezer új funkcióval gazdagodott, amelyek növelik a hatékonyságot, megkönnyítik a mindennapi feladatok elvégzését, támogatják a legújabb szabványokat és hardvereket, és még tovább szélesítik az alkotási lehetőségeket.
Ideje a CS6-t is hátrahagyni és Creative Cloud előfizetésre váltani!

A munkacsoportoknak kínált Creative Cloud előnyei

A Creative Cloud vállalati használatra tervezett munkacsoport-verziójában megtalálhatók az asztali és mobileszközökön végzett alkotómunkához szükséges legújabb eszközök. A csomag ezenkívül szakértői oktatást és hatékonyabb együttműködési lehetőségeket is kínál. Mindezekhez az előnyökhöz egyszerű vásárlási és telepítési lehetőségek mellett juthat hozzá, ha vállalata a Creative Suite csomagról a Creative Cloud munkacsoport-verziójára vált.

Az alkalmazások több száz új funkcióval gazdagodtak a CS6 kiadás óta. Ön pedig mindegyiket azonnal beszerezheti.

A munkacsoportoknak kínált Creative Cloud csomaggal már a megjelenésük pillanatától hozzájuthat a legújabb funkciókhoz. A CS6 kiadás óta a Creative Cloud több mint ezer új funkcióval gazdagodott, amelyek növelik a hatékonyságot, megkönnyítik a mindennapi feladatok elvégzését, támogatják a legújabb szabványokat és hardvereket, és még tovább szélesítik az alkotási lehetőségeket.

Zökkenőmentes munkafolyamat asztali és mobilalkalmazások között.

Az Adobe új mobilalkalmazásaival az asztali alkalmazások kínálta lehetőségek mobileszközökön is kihasználhatók – a szoros integrációnak köszönhetően a csapattagok bárhonnan alkothatnak. Ezenkívül a Creative Cloud Könyvtár és más új szolgáltatások gondoskodnak a zökkenőmentes munkafolyamatokról, így a csapat tagjai több asztali számítógépről és készülékről is végezhetik munkájukat.

Alacsonyabb kezdeti költség.

A csomag alacsonyabb kezdeti költséget kínál a vállalkozás számára, valamint csökkenti a megfelelőséggel kapcsolatos teendőket, és gondoskodik róla, hogy az alkotói és marketingcsapatnak mindig a legújabb eszközök álljanak rendelkezésére. Az előfizetéses szoftverek további előnyei ›

Folyamatosan fejlődő csapatoknak készült.

A felügyeleti konzol jóvoltából az informatikai részleg könnyedén, mindössze néhány kattintással végezheti el a munkaállomások felvételét és (ismételt) hozzárendelését. A számlázásban mindez a következő fizetési időszaktól kezdve türköződik. Az alkalmazások és frissítések telepítése a vállalat igényeihez szabható – kezelhető központilag, de akár a felhasználókra is bízható az igény szerinti telepítés. A felhasználók azonnal megkezdhetik az alkalmazások letöltését és használatát.

Biztonságos felhőalapú tárhely és csapatmunka.

A csomag részeként felhasználónként 100 GB biztonságos, felhőalapú tárhely vehető igénybe a közös munkához, illetve a fájlok és mappák megosztásához. A tárhely asztali számítógépekről, okostelefonokról és táblagépekről egyaránt elérhető. Mindez lehetőséget biztosít az átlátható verziókezelésre, a változások figyelemmel kísérésére és a zökkenőmentesebb közös munkára.

A siker kulcsa a tanulás.

A Creative Cloud munkacsoportoknak kínált változata több száz, különféle tudásszintekhez igazodó oktatóvideóhoz biztosít hozzáférést. Az oktatóanyagokat a felhasználók a böngészőben, iPad készülékükön, de akár olyan asztali alkalmazásokban is megtekinthetik, mint a Photoshop CC vagy az Illustrator CC, hogy elsajátítsák az adott projekthez szükséges ismereteket.

Ingyenes hozzáférés a Piactér válogatott kellékgyűjteményéhez

A Creative Cloud Piactéren több mint 30 000 kiváló minőségű kellék válogatott gyűjteménye érhető el teljesen ingyenesen. Szüksége van egy elrendezésre vagy egy vázlatra? Esetleg egy mintázatra vagy egy háttérre? Keresse meg, töltse le, és már dolgozhat is vele.

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Adobe, Creative Cloud, Master Collection utódja, gépre installált Adobe szoftverek, mobilalkalmazások, felhő-alapú szolgáltatások, 100 GB tárhely, VIP tagság, átruházható licenc, éves díj, folyamatos új funkciók, Creative Cloud for Team, előfizetés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index